Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'go pro set up'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • JOIN HERE
    • Welcome
    • Join the Club Here
    • Questions
  • Fishing Chat
    • In The News
    • Competition Talk
    • Catch Reports
    • Top Gear
    • Fishing Tips
    • Conservation Issues
  • Bits and Boats
    • Boat Talk
    • Kayak only section
    • Trip Planning
    • Safety Information
    • Boys toys and reviews
    • Help!
  • Classifieds
    • Swap and Shop
    • Wanted
    • Fishy Business
  • Others
    • Weather
    • Videos
    • Forum and Site Talk
    • The Lounge
    • Jokes
    • Recipes
  • SPONSORS
    • Site Sponsors

Blogs

  • Paul D's Blog
  • Maverick's Blog
  • Coddy's Blog
  • Paul J's Blog
  • Little Sal's Blog
  • Mike Fox's Blog
  • Reel Wizzard's Blog
  • Bramble banker's Blog
  • StanS' Blog

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
    • Knots
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media
  • Boat
  • Species And Tactics

Categories

  • New Features
  • Other
  • Boats
  • Fish
  • Fishing

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Boat Name


MMSI

Found 1 result

  1. just add water

    new toys

    Hi everyone as Dad said on my birthday post i have now got a new go pro hero 3 + and i was hoping for a bit of advice from people who also have one. at the moment i have had to get a new laptop to run the editing software needed for it, but after loading some test videos onto pro studio the videos came out quite jumpy and slowed down, i have played round with the different setting on it and it doesnt seem to be changing. can anyone help by letting me know what setting such as resolution , fps and capture settings you use or if anyone has have the same problem due to the camera being faulty many thank Dan
×